Of Whatsapp: 06 237 626 36 Bel ons op: (085) 0471 830

Wij staan klaar voor u maandag tot en met vrijdag van 9:00 tot 18:00

Goed verzekerd

Iedereen wil natuurlijk goed verzekerd zijn. Maar je hoeft niet alles te verzekeren. Wat heb je nodig en welke risico’s kan je zelf dragen? Bij Hypotheken Eindhoven nemen we je bestaande particuliere en zakelijke verzekeringen door. De adviseur kijkt of de dekking aansluit op jouw situatie en wensen. In overleg met jou komt er een maatwerkpakket tot stand. Daarbij ontzorgen we je onder andere door de oude verzekeringen voor je op te zeggen.

 

Stap 1: Offerte opstellen

De hypotheekadviseur vraagt je huidige polisbladen op. Samen met de gegevens van de (nieuwe) woning, het inkomen en de gezinssituatie wordt een maatwerkpakket samengesteld. Dit bestaat in de basis uit opstal, inboedel, aansprakelijkheid en rechtsbijstand. We nemen ook andere bestaande verzekeringen mee, zoals een auto, bromfiets of reisverzekering.

 

Stap 2: Adviesgesprek

Vaak bespreekt de hypotheekadviseur de verzekeringsofferte in het hypotheekgesprek. Soms voert u dit gesprek met de verzekeringsadviseur. Je loopt het pakket door en geeft eventueel aanpassingen door.

 

Stap 3: Aanvragen

Je mag bij het gesprek al akkoord geven op de offerte. Of je neemt deze nog even mee naar huis om te bespreken. Wij kunnen je huidige verzekeringen voor je opzeggen. Daarnaast verzorgen wij de aanvraag en houden we je op de hoogte van de voortgang.

 

Stap 4: Tijdens de looptijd

Hypotheken Eindhoven is een full-servicekantoor. Dat betekent dat je ons kan bellen met je vraag of probleem. Wij zoeken alles voor je uit en we bellen of mailen je terug met het antwoord.

De waarde van een tussenpersoon laat zich vaak pas echt als er schade is. Wij vertellen je wat er nodig is om te claimen. Denk aan foto’s van de schade, een ingevuld schadeformulier en aankoopbewijzen. Wij zorgen voor alles en lezen de kleine lettertjes. Wij houden het proces draaiende en vragen om statusupdates bij de verzekeraar.

 

Heb je meer hulp nodig? Maak dan gerust een afspraak en kom langs op ons kantoor!

Wij zijn er voor jou

Jezelf verzekeren zonder teveel te betalen is best een opgave. Je moet tenslotte gaan nadenken over dingen die nog helemaal niet zijn gebeurd. Vragen als: Wat moet ik allemaal verzekeren? Tot welk bedrag moet ik verzekerd zijn? En welk risico wil ik zelf dragen? Gelukkig kunnen onze ervaren verzekeringsadviseurs je vrijblijvend helpen met het beantwoorden van al deze vragen.

Hypotheken Eindhoven is een tussenpersoon die bemiddeld tussen jou en verzekeringsmaatschappijen. Het voordeel hiervan is dat wij eenvoudig verzekeringen kunnen afsluiten bij meerdere maatschappijen. Hierdoor wordt je totale verzekeringspakket goedkoper en profiteer je altijd van de beste voorwaarden. En in het geval van schade regelen wij alles met de verzekering. Wij vertellen je welke informatie we nodig hebben en wij regelen de rest.

Benieuwd wat wij voor jou kunnen betekenen? Maak dan online een afspraak en kom een keer langs. Onder het genot van een lekker kopje koffie kunnen we dan samen kijken op welke manier jij goed verzekerd bent.

 

Online afspraak maken

Afsluit garantie

Betaal alleen als je aanvraag wordt geaccepteerd.

Persoonlijk powercouple

Je krijgt een persoonlijke adviseur en contactpersoon.

Eerlijk & transparant

Volledig onafhankelijk en meer dan 50 geldverstrekkers.

Waarom Hypotheken eindhoven?

Met een klein team van ervaren adviseurs en coaches maken wij jaarlijks honderden mensen gelukkig met de financiering van hun woning. Wij hebben maar één doel voor ogen: jou onbezorgd laten wonen!

Plan een gratis eerste gesprek

We brengen jouw persoonlijke situatie in kaart en je ontdekt direct hoeveel je maximaal kunt lenen.

Afspraak plannen
Je gebruikt een verouderde webbrowser

Deze website maakt gebruik van moderne technieken die niet worden ondersteund door jouw webbrowser. Update mijn webbrowser

×