Of Whatsapp: 06 237 626 36 Bel ons op: (085) 0471 830

Wij staan klaar voor u maandag tot en met vrijdag van 9:00 tot 18:00

Hypotheek oversluiten

Goedkoper wonen zonder te verhuizen? De rentes zijn historisch laag dus het zou kunnen! Laat eens uitrekenen of oversluiten voor jou zinvol is.

Je woont prima naar wens, en dus niet bezig met je hypotheek. Toch is het verstandig om op zijn tijd je hypotheek tegen het licht te houden. Het zou kunnen dat je met een kleine aanpassing in je hypotheek al een behoorlijk bedrag kunt besparen op je maandlast. Wij gaan voor je berekenen wat die besparing per maand kan zijn. We vergelijken voor je bij alle aanbieders de rente en voorwaarden en laten je zien wat voor jou de beste optie zal zijn.

Afspraak maken

Oversluitboete

Je kunt bij het oversluiten van je hypotheek te maken krijgen met een boetebedrag, je breekt tenslotte een overeenkomst open. Schrik hier niet van, vaak is de lagere rente nog steeds voordeliger en levert het een besparing op. Als je hypotheek toe is aan renteherziening krijg je krijg je hier niet mee te maken. Uiteraard kan het ook zijn dat er geen besparing te realiseren valt, dan is het advies natuurlijk om de situatie ongewijzigd te laten.

Kosten oversluiten

Het oversluiten van je hypotheek brengt ook overige kosten met zich mee. Denk aan de kosten voor:

  • advies en bemiddeling
  • taxatie
  • notaris
  • nationale hypotheekgarantie

Ook hier geld, vaak is de lagere rente nog steeds voordeliger en levert het een besparing op. Deze kosten zijn overigens aftrekbaar. Zelfs kan de adviseur voor je nagaan of deze kosten in de nieuwe hypotheek kunnen worden meegefinancierd.

 

Wij zijn er voor jou

Het kopen van een huis is natuurlijk ontzettend leuk! Maar het brengt ook veel zorgen met zich mee. Om je droomhuis te kunnen kopen wordt je namelijk gedwongen om een flinke lening af te sluiten. Omdat deze lening gepaard gaat met grote financiële verplichtingen, is het belangrijk dat je hypotheek ook in de toekomst betaalbaar blijft.

Als onafhankelijk adviseur handelen we altijd vanuit het oogpunt van de klant. Hierbij draait het niet om het afsluiten van een hypotheek, maar om het geven van goed en eerlijk advies. Op die manier zorgen we ervoor dat jouw financiële lasten betaalbaar blijven en dat je nu en in de toekomst comfortabel kunt blijven leven.

Denk je erover na om een huis te kopen? Kom dan langs voor een gratis eerste gesprek. We vertellen je dan precies wat je maximaal kunt lenen en wat je bij ons betaald voor het afsluiten van een hypotheek.

Afspraak maken

 

Afsluit garantie

Betaal alleen als je aanvraag wordt geaccepteerd.

Persoonlijk powercouple

Je krijgt een persoonlijke adviseur en contactpersoon.

Eerlijk & transparant

Volledig onafhankelijk en meer dan 50 geldverstrekkers.

Waarom Hypotheken eindhoven?

Met een klein team van ervaren adviseurs en coaches maken wij jaarlijks honderden mensen gelukkig met de financiering van hun woning. Wij hebben maar één doel voor ogen: jou onbezorgd laten wonen!

Plan een gratis eerste gesprek

We brengen jouw persoonlijke situatie in kaart en je ontdekt direct hoeveel je maximaal kunt lenen.

Afspraak plannen
Je gebruikt een verouderde webbrowser

Deze website maakt gebruik van moderne technieken die niet worden ondersteund door jouw webbrowser. Update mijn webbrowser

×