Of Whatsapp: 06 237 626 36 Bel ons op: (085) 0471 830

Wij staan klaar voor u maandag tot en met vrijdag van 9:00 tot 18:00

Hypotheken Eindhoven

Wij zijn een klein team van ervaren hypotheek adviseurs en klantgerichte service helden die jou op een eerlijke en transparante manier willen helpen bij het afsluiten van een hypotheek.

Zo houden we het leuk!

Wij van Hypotheken Eindhoven vinden het belangrijk dat het kopen van een woning leuk is, en leuk blijft. Daarom doen we er alles aan om het afsluiten van een hypotheek zo eenvoudig mogelijk te maken. Het enigste wat jij hoeft te doen is langskomen voor een kopje koffie of thee en ons vertellen over jouw persoonlijke situatie en wensen. Wij laten je dan zien wat je mogelijkheden zijn en samen kiezen we de hypotheek die het beste bij jou past. Over het aanvragen hoef je je geen zorgen te maken, wij regelen namelijk alles met de geldverstrekker en houden je continu op de hoogte over de voortgang.

Op deze manier maken wij jaarlijks honderden mensen en koppels gelukkig met de financiering van hun nieuwe woning. Dankzij onze jarenlange ervaring kunnen we je zelfs Afsluit Garantie* bieden! Dat houdt in dat je alleen hoeft te betalen als de hypotheek ook daadwerkelijk is afgesloten.

Wij zijn er voor jou

Het kopen van een huis is natuurlijk ontzettend leuk! Maar het brengt ook veel zorgen met zich mee. Om je droomhuis te kunnen kopen wordt je namelijk gedwongen om een flinke lening af te sluiten. Omdat deze lening gepaard gaat met grote financiële verplichtingen, is het belangrijk dat je hypotheek ook in de toekomst betaalbaar blijft.

Als onafhankelijk adviseur handelen we altijd vanuit het oogpunt van de klant. Hierbij draait het niet om het afsluiten van een hypotheek, maar om het geven van goed en eerlijk advies. Op die manier zorgen we ervoor dat jouw financiële lasten betaalbaar blijven en dat je nu en in de toekomst comfortabel kunt blijven leven.

Denk je erover na om een huis te kopen? Kom dan langs voor een gratis eerste gesprek. We kunnen je dan precies vertellen wat je maximaal kunt lenen en wat de kosten zijn voor het afsluiten van een hypotheek. Een afspraak plan je eenvoudig zelf online.

Afsluit garantie

Betaal alleen als je aanvraag wordt geaccepteerd.

Persoonlijk powercouple

Je krijgt een persoonlijke adviseur en contactpersoon.

Eerlijk & transparant

Volledig onafhankelijk en meer dan 50 geldverstrekkers.

Waarom Hypotheken eindhoven?

Met een klein team van ervaren adviseurs en coaches maken wij jaarlijks honderden mensen gelukkig met de financiering van hun woning. Wij hebben maar één doel voor ogen: jou onbezorgd laten wonen!

Plan een gratis eerste gesprek

We brengen jouw persoonlijke situatie in kaart en je ontdekt direct hoeveel je maximaal kunt lenen.

Afspraak plannen
Je gebruikt een verouderde webbrowser

Deze website maakt gebruik van moderne technieken die niet worden ondersteund door jouw webbrowser. Update mijn webbrowser

×