Of Whatsapp: 06 237 626 36 Bel ons op: (085) 0471 830

Wij staan klaar voor u maandag tot en met vrijdag van 9:00 tot 18:00

Hypotheek afsluiten als ondernemer

Je bent zzp’er of hebt een eigen bedrijf en wilt een hypotheek afsluiten. Maar hoeveel kun je lenen? Deze vraag is voor een ondernemer vaak moeilijker te beantwoorden dan voor iemand in loondienst.

De meeste ondernemers hebben namelijk een variabel inkomen en ook het type bedrijf dat je hebt heeft invloed op wat je maximaal kunt lenen. Wij van Hypotheken Eindhoven kunnen je alles vertellen wat je moet weten en berekenen geheel vrijblijvend jouw maximale hypotheekbedrag. Kom langs voor een gratis kennismakingsgesprek of stel je vraag via email, Facebook of Whatsapp.

 

Waarom krijg ik als ondernemer minder makkelijk een hypotheek dan een werknemer?

Voor de banken en geldverstrekkers draait alles om zekerheid. Hierbij is de vraag: Is de lener in staat om zowel nu als in de toekomst de maandelijkse lasten te betalen? Het inkomen van een werknemer is meestal stabiel en stijgt vaak zelf iets ieder jaar. Dit in tegenstelling tot een ondernemer waarbij het inkomen vaak afhankelijk is van het bedrijfsresultaat. Door dit variabele inkomen moet je als ondernemer aan meer eisen voldoen om hetzelfde hypotheekbedrag te kunnen lenen. Een van deze eisen is altijd geweest dat je minimaal 3 jaar ondernemer moet zijn om je gemiddelde inkomen aan te kunnen tonen. Maar gelukkig is er steeds meer mogelijk.

 

Meer mogelijkheden voor ondernemers en zzp’ers voor het afsluiten van een hypotheek

Steeds vaker komt het voor dat startende ondernemers al na één jaar een hypotheek kunnen afsluiten. Dit komt doordat steeds meer banken zich flexibel opstellen tegenover zzp’ers die een hypotheek willen afsluiten. Het belangrijkst hierbij is dat je het aanneembaar kunt maken dat je de komende jaren genoeg verdient. Kom langs voor een gratis kennismakingsgesprek en ontdek hoeveel jij als ondernemer kunt lenen. Er is vaak meer mogelijk dan je denkt en wanneer het gewenste hypotheekbedrag niet haalbaar is, kunnen we kijken wat je nog moet doen om wel het geld te kunnen lenen.

 

Wij zijn er voor jou

Het kopen van een huis is natuurlijk ontzettend leuk! Maar het brengt ook veel zorgen met zich mee. Om je droomhuis te kunnen kopen wordt je namelijk gedwongen om een flinke lening af te sluiten. Omdat deze lening gepaard gaat met grote financiële verplichtingen, is het belangrijk dat je hypotheek ook in de toekomst betaalbaar blijft.

Als onafhankelijk adviseur handelen we altijd vanuit het oogpunt van de klant. Hierbij draait het niet om het afsluiten van een hypotheek, maar om het geven van goed en eerlijk advies. Op die manier zorgen we ervoor dat jouw financiële lasten betaalbaar blijven en dat je nu en in de toekomst comfortabel kunt blijven leven.

Denk je erover na om een huis te kopen? Kom dan langs voor een gratis eerste gesprek. We vertellen je dan precies wat je maximaal kunt lenen en wat je bij ons betaald voor het afsluiten van een hypotheek.

Afspraak maken

 

Afsluit garantie

Betaal alleen als je aanvraag wordt geaccepteerd.

Persoonlijk powercouple

Je krijgt een persoonlijke adviseur en contactpersoon.

Eerlijk & transparant

Volledig onafhankelijk en meer dan 50 geldverstrekkers.

Waarom Hypotheken eindhoven?

Met een klein team van ervaren adviseurs en coaches maken wij jaarlijks honderden mensen gelukkig met de financiering van hun woning. Wij hebben maar één doel voor ogen: jou onbezorgd laten wonen!

Plan een gratis eerste gesprek

We brengen jouw persoonlijke situatie in kaart en je ontdekt direct hoeveel je maximaal kunt lenen.

Afspraak plannen
Je gebruikt een verouderde webbrowser

Deze website maakt gebruik van moderne technieken die niet worden ondersteund door jouw webbrowser. Update mijn webbrowser

×