Of Whatsapp: 06 237 626 36 Bel ons op: (085) 0471 830

Wij staan klaar voor u maandag tot en met vrijdag van 9:00 tot 18:00

Een nieuwe woning kopen

Ben je al aan het dromen over hoe je volgende huis eruit komt te zien? Dan wil je natuurlijk zo snel mogelijk weten of dit ook financieel mogelijk is.

Bij het kopen van een nieuwe woning komt veel kijken. Je hebt vaak al een hypotheek op je huidige woning, en je huis kan in de afgelopen jaren meer of minder waard zijn geworden. Daarnaast wil je misschien gaan verbouwen en moet je huidige woning nog worden verkocht. Een heleboel om over na te denken, daarom hebben we voor jou op deze pagina de belangrijkste dingen onder elkaar gezet.

Vragen over jouw persoonlijke situatie? Kom langs voor een vrijblijvend gesprek en ontdek wat jouw mogelijkheden zijn.

Afspraak maken

 

Overwaarde of Restschuld

We spreken van overwaarde als je huis bij verkoop meer opbrengt dan de hoogte van de hypotheek. Restschuld houd in dat je huis minder opbrengt dan de hoogte van je hypotheek.

 

Hypotheek meeverhuizen

Wanneer je je nieuwe huis wilt aankopen betekend dat niet per definitie dat je dan ook een nieuwe hypotheek moet afsluiten. De adviseur zal bekijken wat voordelig is. Als je een hypotheek hebt met een lage rente kan het voordelig zijn om die in stand te houden, maar alleen te verhogen.

 

Rente aftrek

Tegenwoordig kun je bij het aan gaan van een nieuwe hypotheek alleen nog genieten van renteaftrek als je kiest voor een Annuïteiten- of Lineaire hypotheek. Als je de huidige hypotheek bent aangegaan voor 01-01-2013 mag de vorm hypotheek voortgezet worden met renteaftrek. Echter het bedrag wat je meer gaat lenen zal dan annuïtair of lineair afgesloten worden als je over de rente van dat deel ook renteaftrek wilt genieten. Wij helpen je volledig met het kiezen van de beste vorm die aansluit op je wensen.

 

Kopen en verkopen

Als je hebt besloten te kopen zal in de meeste gevallen de huidige woning verkocht worden. In welke volgorde ga je te werk. Wil je eerst je huidige woning verkocht hebben of durf je de aankoop van het nieuwe huis al aan. Dit is natuurlijk een zeer belangrijke kwestie. Er zal gekeken moeten worden of de dubbele woonlasten lasten te dragen zijn. Ook hierin adviseren we je natuurlijk over wat haalbaar is.

Wij zijn er voor jou

Het kopen van een huis is natuurlijk ontzettend leuk! Maar het brengt ook veel zorgen met zich mee. Om je droomhuis te kunnen kopen wordt je namelijk gedwongen om een flinke lening af te sluiten. Omdat deze lening gepaard gaat met grote financiële verplichtingen, is het belangrijk dat je hypotheek ook in de toekomst betaalbaar blijft.

Als onafhankelijk adviseur handelen we altijd vanuit het oogpunt van de klant. Hierbij draait het niet om het afsluiten van een hypotheek, maar om het geven van goed en eerlijk advies. Op die manier zorgen we ervoor dat jouw financiële lasten betaalbaar blijven en dat je nu en in de toekomst comfortabel kunt blijven leven.

Denk je erover na om een huis te kopen? Kom dan langs voor een gratis eerste gesprek. We vertellen je dan precies wat je maximaal kunt lenen en wat je bij ons betaald voor het afsluiten van een hypotheek.

Afspraak maken

 

Afsluit garantie

Betaal alleen als je aanvraag wordt geaccepteerd.

Persoonlijk powercouple

Je krijgt een persoonlijke adviseur en contactpersoon.

Eerlijk & transparant

Volledig onafhankelijk en meer dan 50 geldverstrekkers.

Waarom Hypotheken eindhoven?

Met een klein team van ervaren adviseurs en coaches maken wij jaarlijks honderden mensen gelukkig met de financiering van hun woning. Wij hebben maar één doel voor ogen: jou onbezorgd laten wonen!

Plan een gratis eerste gesprek

We brengen jouw persoonlijke situatie in kaart en je ontdekt direct hoeveel je maximaal kunt lenen.

Afspraak plannen
Je gebruikt een verouderde webbrowser

Deze website maakt gebruik van moderne technieken die niet worden ondersteund door jouw webbrowser. Update mijn webbrowser

×