Of Whatsapp: 06 237 626 36 Bel ons op: (085) 0471 830

Wij staan klaar voor u maandag tot en met vrijdag van 9:00 tot 18:00

Starter op de woningmarkt

Je 1e woning kopen kan een hele uitdaging zijn. Daarom vindt je op deze pagina alle informatie die je nodig hebt. Heb je vragen over jouw persoonlijke situatie? Plan dan een vrijblijvende afspraak met één van onze adviseurs of stel je vraag direct via Whatsapp of Facebook Messenger.

 

Stap 1: Voorbereiding

Een goede voorbereiding voorkomt teleurstellingen en versnelt het hypotheekproces. Ga daarom altijd eerst naar een onafhankelijke hypotheekadviseur en bereken hoeveel je maximaal kan lenen. Op die manier ga je gericht op huizenjacht en kun je direct actie ondernemen zodra je een woning hebt gevonden. Om je alvast een indicatie te geven, bereken je hier zelf hoeveel je maximaal kunt lenen.

Bij ons is de 1e afspraak altijd gratis. Kies zelf of je in de ochtend, middag of avond wilt langskomen.

 

afspraak maken

 

Stap 2: Woning zoeken

Zodra je weet wat je budget is begint de zoektocht naar een geschikte woning. De makkelijkst plek om te beginnen is via één van de vele huizensites zoals: Funda.nl, Huislijn.nl, Huizenzoeken.nl en Jaap.nl. Een leuke woning gevonden? Plan dan altijd eerst een bezichtiging en breng daarna een officieel bod uit.

Aankoopbegeleiding is standaard onderdeel van onze service. We helpen je bij het uitbrengen van een bod en de onderhandelingen die volgen.

 

Stap 3: Hypotheek aanvragen

Zodra je bod is geaccepteerd is het belangrijk om zo snel mogelijk je hypotheekaanvraag te starten. Plan hiervoor een afspraak met je persoonlijke adviseur en begin met het verzamelen van de benodigde documenten. Gebruik hiervoor onze Hypotheekaanvraag checklist voor starters. Ben je al bij ons geweest voor een kennismakingsgesprek? Dan hoef je jouw persoonlijke adviseur alleen maar een berichtje te sturen en dan gaan wij direct aan de slag.

Bij het ondertekenen van een koopcontract ga je akkoord met een heleboel voorwaarden. Wij willen er zeker van zijn dat je alles begrijpt en dat de makelaar de juiste voorwaarden heeft opgenomen in het contract. Daarom nemen onze adviseurs alles stap voor stap met je door. Op die manier kom je in de toekomst niet voor onverwachtse kosten te staan.

 

Stap 4: Naar de notaris

Je bent er bijna. De Hypotheek is geregeld en het enige wat je nu nog te wachten staat is een afspraak bij de notaris. Hier onderteken je de hypotheekakte en de koopakte en vanaf dat moment is de woning officieel van jou. Gefeliciteerd! Je hebt zojuist je eerste woning gekocht.

Wij streven naar financiële nachtrust en onderdeel daarvan is goed verzekerd zijn. Daarom helpen wij je bij het afsluiten van alle belangrijke verzekeringen zoals een inboedel- en aansprakelijkheidsverzekering. Doordat wij verzekeringen van verschillende maatschappijen kunnen aanbieden in één pakket, ben je bij ons vaak voordeliger uit. Meer weten over verzekeringen? Dat lees je hier.

Wij zijn er voor jou

Het kopen van een huis is natuurlijk ontzettend leuk! Maar het brengt ook veel zorgen met zich mee. Om je droomhuis te kunnen kopen wordt je namelijk gedwongen om een flinke lening af te sluiten. Omdat deze lening gepaard gaat met grote financiële verplichtingen, is het belangrijk dat je hypotheek ook in de toekomst betaalbaar blijft.

Als onafhankelijk adviseur handelen we altijd vanuit het oogpunt van de klant. Hierbij draait het niet om het afsluiten van een hypotheek, maar om het geven van goed en eerlijk advies. Op die manier zorgen we ervoor dat jouw financiële lasten betaalbaar blijven en dat je nu en in de toekomst comfortabel kunt blijven leven.

Denk je erover na om een huis te kopen? Kom dan langs voor een gratis eerste gesprek. We vertellen je dan precies wat je maximaal kunt lenen en wat je bij ons betaald voor het afsluiten van een hypotheek. Een afspraak plan je eenvoudig zelf online.

Afsluit garantie

Betaal alleen als je aanvraag wordt geaccepteerd.

Persoonlijk powercouple

Je krijgt een persoonlijke adviseur en contactpersoon.

Eerlijk & transparant

Volledig onafhankelijk en meer dan 50 geldverstrekkers.

Waarom Hypotheken eindhoven?

Met een klein team van ervaren adviseurs en coaches maken wij jaarlijks honderden mensen gelukkig met de financiering van hun woning. Wij hebben maar één doel voor ogen: jou onbezorgd laten wonen!

Plan een gratis eerste gesprek

We brengen jouw persoonlijke situatie in kaart en je ontdekt direct hoeveel je maximaal kunt lenen.

Afspraak plannen
Je gebruikt een verouderde webbrowser

Deze website maakt gebruik van moderne technieken die niet worden ondersteund door jouw webbrowser. Update mijn webbrowser

×