Of Whatsapp: 06 237 626 36 Bel ons op: (085) 0471 830

Wij staan klaar voor u maandag tot en met vrijdag van 9:00 tot 18:00

Wat betekent Eerlijk & Transparant?

Als hypotheekadviseur is het natuurlijk ontzettend belangrijk om onafhankelijk te zijn. Het doel is tenslotte om voor jou als klant een hypotheek af te sluiten met de beste rente en de beste voorwaarden. Dit kan alleen als je niet bent gelieerd bent aan andere partijen en een hypotheek kunt afsluiten bij vrijwel iedere geldverstrekker op de markt.

Voor ons is eerlijk en transparant zaken doen onze hoogste prioriteit, daarom communiceren wij altijd open en eerlijk over onze kosten en weet je vooraf precies waar je aan toe bent. Ook kunnen wij hypotheken afsluiten bij meer dan 50 geldverstrekkers die wij voor jouw persoonlijke situatie vergelijken op rentepercentage en voorwaarden.

Afsluit garantie

Betaal alleen als je aanvraag wordt geaccepteerd.

Persoonlijk powercouple

Je krijgt een persoonlijke adviseur en contactpersoon.

Eerlijk & transparant

Volledig onafhankelijk en meer dan 50 geldverstrekkers.

Waarom Hypotheken eindhoven?

Met een klein team van ervaren adviseurs en coaches maken wij jaarlijks honderden mensen gelukkig met de financiering van hun woning. Wij hebben maar één doel voor ogen: jou onbezorgd laten wonen!

Plan een gratis eerste gesprek

We brengen jouw persoonlijke situatie in kaart en je ontdekt direct hoeveel je maximaal kunt lenen.

Afspraak plannen
Je gebruikt een verouderde webbrowser

Deze website maakt gebruik van moderne technieken die niet worden ondersteund door jouw webbrowser. Update mijn webbrowser

×